srm

srm

Info meg meg selv

  Det var en gang...
  Hans nettaktiviteter.
  Personlighet.
  Hobbyer.
  Den heftige familien.
  Tassen i virkeligheten
  Hvor få tak i ham?!

Mitt liv

  Om hovedpersonen
  Svenns skrivebord
  Militæret, Hysnes 99/00
  #nattogdag
  Russen 1999
  Work: SRM Consult

Grønnsaksstoff

  Buss - Hva med det?
  Ole Brumm siden min
  Mine flotte tegninger
  Trim hjernen din
  Hjemmespikka mp3'er
  Hjemmespikka progs
  Edderkopp-sida
  Reklamefilmer
  Otto på ville veier!

Nerde- og skoleting

  Fra Bell til Internett
  Forbudte bøker
  WinGate - oppsett
  Internett Relay Chat

Misc

  Daria Date
  Daria SMS
  Svenns skoleside
  The Gathering'98
  Ostehøvel Partiet!
  Rettetasten
  Lenker

Eksterne srm-tjenester

  Paragrafen.no
  Konkursrådet
  KonkursBørsen
  Propaganda
  Svenn sin skoleside
  SRM Publish, en PHP basert publiseringsløsningHvordan er nå denne lille tassen i virkeligheten?
Espen A. Ringdal "Svenn er en liten fyr med store ører. De bruker han ofte til å stå på hodet med. Særlig når han har drukket sinnabrus. Jeg tror også at han om natten bruker ørene som mottakere for inspirasjonspartikler; for da har han så mange rare idéer han skriver ned. Ellers bruker han dem bare til å vifte med. Og på en varm sommerdag kan jo det være like greit."

 

Hege Holst-Pedersen "Svenn har små ører og er høy og pinglete. Han er heller ikke særlig snill, men jeg tror han er helt ufarlig i baksetet på en bil. Han er ikke så innmari nerd, men liker godt å få slippe å løpe til skolen. Han synes heller ikke det er noe gøy å kravle under pultene i fysikktimene, men vil gjerne ha en klassefest hjemme snart. Dessuten er han ikke ferdig med særemne, men det er jeg. (jeg tror forresten han liker vafler)"

 

Stine Olsen *riste på hodet*

 

Paal Christian Bjonnes "Svenn Richard (som bare jeg og mamma'n hans kaller ham) er gutten som er både livredd og stolt av å være nerd. Han spør (spurte for en stund siden - så er jeg litt grei) "Kan jeg gå i joggesko på Venue (utested i Sandefjord?" og på 17. mai noe sånt som at: "Før trodde jeg alltid at det var så mye folk i byen. Er her jo bare på 17.mai." På WWW er han svært kreativ med innhold, og IRL så har jeg neppe hørt et vondt ord om han. Kort sagt.... en hyggelig fyr med store ører."

 

Stig Johannesen "Jeg har jo kjent deg i sånn ca 10-12 år, tenker jeg. Så jeg burde jo ha noe smart å si. Vel, Svenn er Svenn....og Svenn det er kanskje en sykdom eller noe? Vi har i alle fall mye felles: Vi blir nok begge sett på som en del mere snodigere enn andre. Det er jo klart en god egenskap.

Alle har vel noen spesielle egenskaper, men at du er av de som har aller aller flest, er jo helt klart. Hvordan du har fått alle disse egenskapene, er nok verken arvelig eller medfødt. Jeg tror de er utviklet med god hjelp av ting som TCP/IP, HTTP, CGI og IRC. Uten nett hadde du definitivt ikke vært den Svenn som du er: Da du nok ikke hadde fått utløp for alle de ideer/tanker som du har, og jeg tror nok at du da ville ha vært en skikkelig innadvendt kar. En type grevling kan man vel si. Så at Internet ble kommersielt er nok det beste som har skjedd deg noensinne :) Det fikk deg vekk fra det å kanskje være en grevling til å bli en kamelon.

Hva er en kamelon type da? Vel, viktige ting her er vel at de sover når de kan, de er ekstremt gode til å observere ting som går andre dyr rett forbi, de ser nok lett på ting som kanskje i utgangspunktet er vanskelig og de gjør akkurat det de vil og sier det de vil... når de vil. (Hmm...dette er jo i ferd med å bli en skikkelig Keneth Starr utredning jo!)

Mer er det vel ikke min jobb å si. Det man eventuelt lurer på om deg finner man garantert svar på ved å skrive http://srm.net i sin browser. Tror aldri at jeg har sett en hjemmeside som beskriver en person såå utrolig godt, og på en så enormt god måte. Det eneste som virkelig suger på srm.net er nok det blå mellom bena på Ole Brumm. Ellers så er Svenn slik jeg kjenner han skikkelig godt reflektert her. Jeg tror srm.net er i ferd med å bli et speil jeg."

 

Louis O. Erdmann

Øøhm... Tja... Hva kan man si om Svenn? hmm.. jo! Han har store ører, en syk hjerne, og er en jævel til å knekka dasser.

Ørene bruker han som paraboler når han skal kommunisere med moderskipet som svever i bane rundt jorda. Han er nemlig en alien. Myndighetene vil selvsagt benekte dette, men det er sant. Dette er selvsagt ikke det eneste han bruker ørene til. De er også til forsvar. Hvis Svenn føler seg truet, kan han bare riste på hodet slik at fiendene hans blåser bort. Det er også utviklet teorier om at hvis han stikker hodet opp gjennom et soltak på en bil som ligger i mer enn 150km/t, så vil bilen ta av.

Svenn sin hjerne er et kapittel for seg selv, og som han selv sier: Han bruker altfor lang tid til å tenke på uintelligente saker og ting! Hvor tar han alle de syke ideene fra? Siden Svenn er en alien, er hans oppdrag her på jorda å svekke menneskenes dømmekraft ved å skrive om psyke ting som edderkopper, busser og poteter. Han driver dessuten en av Internet's mest omfattende og populære skolesider, men han prøver å forsvare seg med at det kun er inspirasjonskilder! Bullshit! Svenn vet like godt som enhver annen sau at folk kun bruker det til å jukse med.

Apropos sauer, så har Svenn en ting for sauer. Svenn ønsker seg en oppblåsbar sau. Gudene vet hva han vil ha den til.

Når Svenn er på ferie oppfører han seg merkelig. Tror kanskje ikke ørene mottar signalene fra moderskipet så godt i syden. Derfor får ikke Svenn nok energiforsyninger fra moderskipet. Derfor shot'er han tequila i stedet. Og etter å ha gjort det knekker han dasser, og stripper for jentene. Hvis han slipper opp for klær, så vet han alltid råd. Han bare tar på seg et par av de gjennomsiktige, engangs-papirtrusene han fikk av bestemor.

Det hender at Svenn tar seg en tur på byen i ny og ne. Da sender ørene hans ut psykosignaler til underbevisstheten til pene jenter, og plutselig kommer de bort og begynner å kline med ham. Selv om de aldri har sett ham før. Nok et eksempel på at han er en fare for samfunnet, og burde avlives. Tenk hvis han reproduserer seg. Nei. Vil vi ha en verden der små srm'r/aliens flyr rundt med store ører, og manipulerer hjernene til folk?

Andre egenskaper:

  • Løper som en gal. Løper for livet. Løper.
  • Dust!
  • Ellers en grei kar, men får kanskje litt for mye innflytelse fra moderskipet.
  • Kunne nesten innimellom til tider vært tilnærmet lik noe som av og til kan minne svakt om normal.
  •