Hei alle og takk for sist, eks-soldater!

Det vil ikke dermed si at jeg takker for førstegangstjenesten. Jeg skulle helst ha vært foruten, og det ville nok de fleste av dere andre også. Cluet med disse sidene er å skape et slags vrangbilde av hele tjenesten og glamorisere hele Hysnes så sinnsykt at det til slutt vil ende opp som en slags turristattraksjon. For familien Hassel, vel og merke. Dersom nedleggingen av Hysnes blir en realitet. For ikke kom her og si at dere vil tilbake?!

Nei, dette var barnslige greier. Selvsagt trenger vi et forsvar! Og når det sant skal sies - hadde alle soldater i dette land vært like dyktige som Pi2000, hadde det neppe vært noe krig i verden. Så at vi gjorde en god innsats er hevet over enhver til (er ironien til å ta og føle på?).

I hvert fall håper jeg dere vil ha glede av disse sidene. Nå går det mot vinter'n og da er vel ingenting bedre enn å kunne klikke rundt på en dataskjerm og se hvor ille man hadde det i fjor vinter - med telt, våte sko, regn, frossne fingre, øvelse bamse. Eller hey! - vi fikk dessverre ikke tatt bilder av alt. Egentlig ganske lite, når man tenker tilbake på alt sammen. Det dere her vil se, er egentlig utrolig mye brakkesprell, dårlig humor og litt krig.

Ellers oppfordrer jeg dere til å skrive en liten hilsen under og fortelle hva dere driver med under. :-)

Med vennlig hilsen
412 Mathisen

Velg kategori