srm

srm

Info meg meg selv

  Det var en gang...
  Hans nettaktiviteter.
  Personlighet.
  Hobbyer.
  Den heftige familien.
  Tassen i virkeligheten
  Hvor få tak i ham?!

Mitt liv

  Om hovedpersonen
  Svenns skrivebord
  Militæret, Hysnes 99/00
  #nattogdag
  Russen 1999
  Work: SRM Consult

Grønnsaksstoff

  Buss - Hva med det?
  Ole Brumm siden min
  Mine flotte tegninger
  Trim hjernen din
  Hjemmespikka mp3'er
  Hjemmespikka progs
  Edderkopp-sida
  Reklamefilmer
  Otto på ville veier!

Nerde- og skoleting

  Fra Bell til Internett
  Forbudte bøker
  WinGate - oppsett
  Internett Relay Chat

Misc

  Daria Date
  Daria SMS
  Svenns skoleside
  The Gathering'98
  Ostehøvel Partiet!
  Rettetasten
  Lenker

Eksterne srm-tjenester

  Paragrafen.no
  Konkursrådet
  KonkursBørsen
  Propaganda
  Svenn sin skoleside
  SRM Publish, en PHP basert publiseringsløsningDet var en gang...

Som nevnt innledningsvis, er jeg en 21 år gammel gutt fra Sandefjord som begynner å dra på åra. Livet er ikke lenger så koselig som det en gang var (spesielt med tanke på tidligere hyttebygging og leking i skogen). Nå må man hele tiden jobbe hardt med skolearbeid og festing. Uansett, jeg vil her på disse sider prøve å formidle noen små smakebiter av mitt fantastiske liv (bare se på det lure smilet).


while ($year > 2002 && $student == true) {
NTNU_Trondheim
Skjebnen skulle ha det til at jeg skulle begynne å studere. Eller rettere sagt var det vel et valg fra min side. Valget falt på linje for datateknikk på NTNU Gløshaugen i Trondheim. Nerd har jeg jo vært i årevis, så det skulle kanskje bare mangle.
}

while ($need_money) {
SRM Consult AS
Som overskriften tilsier, er dette navnet på min søte lille virksomhet. Jobber for blant annet Ungdomskanalen AS som gir ut bladet Propaganda og som også har nettstedet Propaganda.net. Det er i sistnevnte jeg kommer inn i bildet, så ta en titt på sidene for å få med seg noen av mine siste sprell. Videre utvikler jeg sidene for Konkursrådet og juss-portalen Paragrafen.no
}

while ($year == 1999) {
Militæret, Hysnes
Er ferdig med militæret (dimmet 7. juni 2000 *juble*). Her lærte jeg å drepe mennesker på mange slemme metoder. Var stasjonert på Hysnes Fort, to timer utenfor Trondheim (mine tanker var derimot alltid på en varm stillehavsøy langt, langt syd) Som fotsoldat var det mange nyttige oppgaver man får tildelt, for eksempel: Vaske gulv, speide inn i skogen flere timer sammenhengene etter fienden - som selvfølgelig ikke er der, stå rett opp og ned og vente, pusse våpen, masjere, kneppe sammen mange små filler slik at det blir et telt ++ Listen er lang!

Nå skal jeg for all del ikke komme nærmere inn på militæret. Jeg vet hvor kjedelig det er å høre militærprat. Derfor vil jeg samtidig unnskylde både meg selv og de andre gutta i forshen - vi ble hjernevasket og opplevde stort sett ikke noe annet enn det militære liv.
}

while ($artium == false) {
Tønsberg maritime vgs.
Tidligere tok jeg hver dag bussen til Tønsberg maritime videregående skole, eller "dataskolen i Vestfold" som så fint mange kaller den (fordi de bruker datamaskiner mye da vettu, IQ!). Hadde der to studieretningsfag innenfor datateknologi som omfattet ti timer i uken. Tidligere har jeg gått tre år på Bugården ungdomsskole i Sandefjord.
}