Otto på Ville Veier!
Go! Velkommen!

Du skal i dette lille spillet velge hva Otto til en hver tid skal foreta seg. Det gjør du vel å velge mellom tre forskjellige alternativer som dukker på på hver webside. Det er ikke alltid at det mest logiske alternativet er det riktige. Velger du feil, trykker du på "back" i Netscape, eller trykker på "back"-linken nederst på siden. Dette er mer enn form for "styrt historie" enn et spill, men jeg håper du vil like det. Hvis du gjør et galt valg, er det ikke sikkert at du merker det før en stund etterpå. Dette er for å gjøre spillet litt vanskeligere. Det finnes flere måter å komme seg gjennom på. Derfor er det kanskje artig om du prøver deg litt frem ("hva ville skjedd dersom jeg..").

All tekst er skrevet av meg, og tegningene har jeg også tegnet. Ha en hyggelig stund. Jeg holder på å gjøre spillet større, så hvis du vender tilbake om en liten stund kan det hende at historien er forandret. Som du sikkert skjønner tar det ganske lang tid å lage, og det blir etterhvert fryktelig mange sider å holde styr på.

Ditt navn er Otto Børretzen, og du har for øyeblikket 15 kr på deg. Du har en personlig IQ som er under 100, og overarmer som kanskje er noe tynne, men som mange ganger overrasker dine bekjente.


Vil du sette opp en link til denne siden?
Legg dette bildet i ditt webområde.
I html-dokumentet ditt skriver du: <A HREF="http://srm.net/otto/"><IMG border=0 SRC="ottonow.gif"></A>


...hits siden 18. november 1997.
Svenn Richard Mathisen
srm@srm.net