Reklamefilmer

reklamefilm_stopp_volden.mpg 4790 kB Dette er en "reklamefilm" noen klassekamerater og jeg lagde da vi gikk i 9. klasse (1995/96). Den fokuserer på den stadige økende bruken av vold i samfunnet. Selv har jeg på meg en rød Pippi-Langstrømpe-parykk (legg merke til flettene) og solbriller. Det hele ligner litt på amerikansk actionfilm, men vi kan trygt fortelle deg at dette er en helnorsk reklameproduksjon. Dere som abonnerer på bladet Tekno har muligens kommet over denne filmen tidligere.

Flettetrekker: André Angeltun.
Voldsstopper: Richard Westre.
Regissør : Joachim Angeltun.
reklamefilm_uni_storebrand.mpg


NY!
3065 kB Livet er ikke lett. Spesielt ikke med tanke på alle de uhellene som skjer i tide og utide. Dette kan selvsagt medføre økonomiske problemer, og akkurat derfor har vi noe her i verden som kalles forsikringsselskap. Richard Vestre erfarte dette på den harde måten. Ikke la deg gjøre den samme tabben; lær av denne reklamen!
reklamefilm_brio.mpg 4940 kB Nok en reklamefilm vi lagde da vi gikk i 9. klasse. Den fokuserer på alle trafikkulykkene som skjer i forbindelse med den nye seksårsreformen. "Bamsebærer" er undertegnede. Den gale bilsjåføren er Richard Vestre.
reklamefilm_statnett.mpg

NY!
2664 kB Denne reklamefilmen ble også produsert i det herens år 1996. Handlingen går ut på at en kar, vi velger å kalle han Ole-Jørgen Grøneng Nilsen, kjeder seg noe voldsomt. For å rette opp dette, tar i bruk nye metoder for å live opp hverdagen.
Svenn Richard Mathisen
srm@srm.net