Ole Brumm

Ole Brumm er kanskje ikke verdens klokeste person av utseende, men han er likevel smart i enkelte situasjoner. Den vanlige mannen i gata tenker kanskje ikke på Ole Brumm til daglig, men han blir stadig påvirket av Ole Brumm uten å vite det. Se bare på alle menneskene her i verden som tar på seg T-skjorta før underbuksa når de er ferdig å dusje! Det er helt klart etter påvirkning av Ole Brumm. Alle har vel kanskje lest om Ole Brumm i Hundremeterskogen og om Nasse Nøff, triste Tussi og alt det der, og alle blir påvirket på av Ole Brumm og vennene hans på lik linje med media.
Noen ulemper finnes det med alle personer. Ja, til og med med Ole Brumm! Han går uten bukse! Det får mange til å se på Ole Brumm som en pervers person, og det er ikke bra. Ole Brumm som er som oss alle andre: Ikke perfekte. Likevel er Ole Brumm en bra kar å ha med å gjøre. Tenk bare på da Ole Brumm brukte hele dagen på å finne noe Tigergutt likte.
Humøret til oss mennesker svinger ganske ofte, og når vi er lei oss gjør vi ofte som Tussi. Tussi er ofte bedrøvet når han mister halen sin (noe han ofte gjør), og da går han til sitt "Tistlete hjørne". Der står han og er bedrøvet og prøver ikke å finne en løsning på sitt problem. Ofte må Ole Brumm inn i bildet for å hjelpe ham og det er slik vi mennesker er også. Tenk bare på da Ole Brumm og Nasse Nøff bestemte seg for å bygge et hus til stakkars Tussi! Tussi har ikke hus, men likevel klager han ikke. Han har jo all snøen å leke med!
Ole Brumm har i den senere tid blitt så populær at enkelte har begynt å ha 'sin' superhelt som ferdes i Hundremeterskogen. Derfor kan det ofte oppstå konflikter når andre slenger dritt om deres egen superhelt. Det er da de glemmer det mest grunnleggende av alt Ole Brumm har sagt, nemlig: "Hadde alle vært snille, ville verden vært et fint sted å leve".
Ole Brumm sitt liv er heller ikke helt uten problemer. Han har ofte for lite honning, og da må han ofte ty til drastiske metoder for å få tak i den. Tenk bare på da han hang i en ballong mens han var tilgriset med søle. Hver gang Ole Brumm fikk en flue på nesa si sa han en slik puh-lyd samtidig som han blåste ut luft. Det gjorde så han fikk navnet Pooh Bear. Han måtte nemlig komme opp til bikuben for å hente litt honning. Ved et uhell hang han der altfor lenge og det endte med at Kristoffer Robin måtte skyte han ned. Problemet i ettertid var at han ikke fikk armene ned igjen etter å ha hengt så lenge. Han gikk med armene i været en hel uke etterpå!
"God dag, Nasse Nøff, jeg trodde du var ute," sa Ole Brumm. "Nei," sa Nasse Nøff, "det var du som var ute, Brumm." "Ja, sånn var det," sa Brumm. "Jeg visste det var en av oss."

13. oktober 1996.
Svenn Richard Mathisen