srm

srm

  Skrivebordet:
 - NRKs lisensavgift
 - Jeg, en stakkars kaffenyter
 - Litt truffet
 - Kort om aksjemarkedet
 - Ung og liberal = uintelligent?
 - Resirkulasjon av tankespinn
 - Religionsparadoks og høyere makter
 - Hvor levende er du?
 - Lite sinn - stort brøl
 - Kinderegg til glede og besvær
 - MailShell.com
 - NTNU-studenter har laget spill!
 - Internett og demokrati
 - En akselererende språkutvikling
 - Rulletrapper
 - Jeg tror ikke
 - www.srm.no
 - Positiv kjempeorgasme
 - Vaskemaskin
 - Gull
 - Lille søte kanin
 - Hjelp meg fra Internett
 - Doboka
 - Dimme, dimme!
 - Livets tilfeldigheter
 - WebCams
 - Death Rally
 - Pulp Fiction
 - Hvordan lage musikk?
 - Jogeir Liljedahl
 - 80-tallet
 - Sol, mobiltelefoner og Rayban
 - Du skal ikke plage andre
 - Religion i samfunnet.
 - Geografiboka
 - Aqua-Lene
 - Da poteter ikke lenger var 'in
 - Bil og båt
 - IRC, måker, mp3
 - Alt var mye bedre før
 - Kittekattdritt
 - I nattens mulm
 - De pinlige sekundene
 - De rare kulene
 - Været
 - Farvel 1998.
 - Utelivet som nerd
 - Sol etter regn
 - Plystring

  Mest lest:
 - Hvordan lage musikk?
 - 80-tallet
 - Aqua-Lene
 - Death Rally
 - Dimme, dimme!

  Minst lest:
 - MailShell.com
 - Lite sinn - stort brøl
 - www.srm.no
 - Farvel 1998.
 - Resirkulasjon av tankespinn

Mitt liv

  Om hovedpersonen
  Svenns skrivebord
  Militret, Hysnes 99/00
  #nattogdag
  Russen 1999
  Work: SRM Consult

Grnnsaksstoff

  Buss - Hva med det?
  Ole Brumm siden min
  Mine flotte tegninger
  Trim hjernen din
  Hjemmespikka mp3'er
  Hjemmespikka progs
  Edderkopp-sida
  Reklamefilmer
  Otto p ville veier!

Nerde- og skoleting

  Fra Bell til Internett
  Forbudte bker
  WinGate - oppsett
  Internett Relay Chat

Misc

  Daria Date
  Daria SMS
  Svenns skoleside
  The Gathering'98
  Ostehvel Partiet!
  Rettetasten
  Lenker

Eksterne srm-tjenester

  Paragrafen.no
  Konkursrdet
  KonkursBrsen
  Propaganda
  Svenn sin skoleside
  SRM Publish, en PHP basert publiseringslsningDe rare kulene


Til jul fikk jeg noen rare kuler. Av ei venninne. To stykker, faktisk. Jeg fikk riktignok mye annet også. Men det var disse to kulene som gjorde størst inntrykk på meg. De var etter min mening den beste gaven. De er fra Kina. Hun har vært i Kina. Det har ikke jeg.

Jeg har sett sånne kuler før. Ei i klassen min fikk også sånne kuler en gang. Så jeg visste hva jeg skulle bruke dem til. Egentlig lyver jeg litt nå, for jeg vet egentlig ikke hva jeg skal bruke dem til. Jeg vet bare hvordan jeg skal bruke dem. Det er meninga at man skal legge begge kulene i samme hånd og få de til å snurre rundt fortest mulig. Det krever litt trening. Spesielt hvis man skal gjøre det raskt. Jeg er ikke spesielt flink enda, men jeg kommer meg. En gang skal jeg bli skikkelig flink.

De er litt tunge. Holder jeg på for lenge, så blir jeg faktisk sliten i håndleddet. De lager forresten også sånn klingelyd. Akkurat som kirkeklokker ville gjort, dersom de var små. Det må være små klokker inni der. Jeg er overbevist om det. Men jeg er ikke helt sikker. Men jeg tror det. For å bli sikker, må jeg ødelegge dem. Det vil jeg ikke. Selv om de en eller annen gang sikkert blir ødelagt.

Eller blir borte. Hvorfor blir ting borte? Noen ganger finner man de aldri igjen. Hvor blir de av? Jeg kan ikke regne med å ha disse kulene evig. Egentlig skulle jeg ønske det. At kulene kunne være med meg hvor som helst. Da ville folk synes jeg var rar. Jeg liker å være rar.

Lurer på hvor i Kina de kulene kommer fra. Kineserne lager mye rart. Jeg føler en viss åndelig makt i det jeg holder på med dem. Føler meg som en kineser som ikke har bedre å gjøre. Kanskje dette er ment å være til noe slags meditasjons-greier. Jeg velger å tro det. Meditasjon er gøy. Da kan man stå på hodet om man vil. Det ser rart ut. Disse kulene er rare. Det er det som er så kult. Jeg synes de er kule.

Kulene


Kommentarer


Fra: meg 02/09/2000 - 01:58

jeg fikk ei metall-kule, helt matt av ei som kommer fra Canada, den laget og sånn lyd, men den hadde en liten krok for å feste den på nøkkelklippet. Harmony-ball kalte hun den. Jeg har mistet den, jeg savner den.

Fra: Terje 12/09/2000 - 10:42

Liker den litt Erlend Loe aktive naiviteten din.

Fra: trønder 03/10/2000 - 11:21

Hadde egentlig tenkt å gjøre litt ut av Erlend Loe og denne artikkelen, men den gleden tok Terje fra meg.

Fra: nono 03/12/2000 - 17:49

Jeg digger Loe, hans driitkulestil og formuleringer. Stå på!! Du kan
bli Erlend loe 2. eller kanskje enda bedre?? Koz jente 18

Fra: ove 01/10/2001 - 17:52

fy f#%&"n "Naiv. Super." er en genial bok!

Fra: Kine 05/02/2003 - 19:37

hmm.. synes du er god til å skrive jeg... hvor tar du alt fra? stå på.. du kan komme langt! *smile*

Fra: Ingvild 13/02/2003 - 01:04

OOOH!! De kulene har jeg prøvd! For de lå i gangen din forrige gang jeg var der. De er festlige.. Mamman min har også sånne.. En liten kunst å klare å virre de rundt uten å få noen lyd.

Fra: OeM 13/02/2003 - 01:39

Nå har jeg akkurat vært ute og prøvd kinakulene dine Svenn. Tror ikke jeg følte noen åndelig makt, men det er i hvert fall lenge siden de har vært ute av esken tror jeg...

Fra: Ingvild 13/02/2003 - 21:09

Lå de fortsatt i gangen, Øystein? *thihi*

Fra: OeM 13/02/2003 - 21:24

Jepp, tror jeg prøvde og rydde de vekk en gang, men pluteslig var de på plass igjen. Litt magisk egentlig...hmm

Fra: AkkarMannen 10/08/2003 - 15:23

Jeg hadde klinkekyler før..
Ikke nå lenger

Fra: ivrig leser 09/06/2004 - 08:36

veldig mye punktum her. I like it.....................................................................:)(",):) we... smiley's!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!p.s du er meg en liten raring du!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pp.ss. det er rart at du er rar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ppp.sss. du kommer til å bli noe stort innen skriving hvis du ikke alerede er blitt det da.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.............................""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""##############################################¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&////////////////////////////////////////////((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))O)===================================================???????????????????????????????????????????????????```````````````````````````````````````````````@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@£££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4444444

Fra: sad 09/06/2004 - 08:39

hihhihihihi det mangler noe hergffffkfkæsdkfkafddøkføkaødkfødkøfkødskfækaøfkøskfø1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111112ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Fra: sad 09/06/2004 - 08:39

hihhihihihi det mangler noe hergffffkfkæsdkfkafddøkføkaødkfødkøfkødskfækaøfkøskfø1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111112ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Fra: kooooooozzzzzzyy 03/05/2005 - 15:31

bra
Legg inn en melding du også!
Navn eller nick:
Mail (valgfritt):
Anti-spam, skriv abc til høyre:
Din kommentar:


8601 har lest artikkelen siden 25/12/1998
Skrevet av Svenn Richard Mathisen /