srm

srm


  Om nettstedet - srm.net

Nettstedet "srm.net" utvikles og drives av meg, Svenn Richard Mathisen, og drives kun av ren entusiasme og iver etter å utvikle websider og teste ut forskjellige tekniske løsninger.

Likevel har nettstedet blitt ganske så populært, spesielt delen "Svenn sin skoleside". Alt innhold har utviklet seg helt fra begynnelsen av 1996, da alt lå på en vanlig hjemmesidekonto. Et totalt redesign av sidene har aldri blitt gjort, men de har så og si kontinuerlig blitt oppdatert med små endringer.

Eget domene ble registrert januar 1998 og dette medførte at nettstedet fikk mer plass å boltre seg på, et mer "seriøst" preg, samt at det åpnet for nye tekniske muligheter. Fysisk sett befinner sidene seg på en maskin hos AD&D i Tønsberg.

I tillegg til andre mindre awarder/priser, har hjemmesidene / nettstedet har vunnet en gunstig konkurranse, nemlig "Best på Nett'97". Siden var med i kategorien "underholdene", men ble totalvinner og fikk dermed en god del nye lesere.

Av programvare brukes HomeSite 4.0 (html-koding), Adobe Photoshop (grafikk) TextPad (editere cgi-scripts). DreamWeaver 2 er kun brukt til å utvikle hovedsiden (dhtml, javascript mm.). Serveren kjører på sin side Apache med MySQL.

Enjoy!

Svenn Richard Mathisen, webmaster