Hovedside
Busslogg'97!
Busslogg'96!
Intervju med en bussjåfør.
Hør meg lese!
Bussen veltet!
Kåserier om buss.
Jeg forteller om buss i mp3.
Hva folk sier om denne siden.
Gi meg respons!

30. oktober 1996

Urk. Nå begynner det å bli kaldt!. Jeg måtte til og med gå over til å bruke dynejakka mi i dag. Det er de harde vinterdagene med mye ventig på busstoppene begynner. Da jeg stod på busstoppet fikk jeg øye på bussen nesten med en gang. Den var ganske tidlig ute! Da jeg gikk inn på bussen ventet jeg at André hvert øyeblikk skulle komme løpende med bena først og tunga på snei, men neidah. André var sporløst forsvunnet. Han lå nok hjemme under dyna den slasken!! Jaja.. sånn er livet.

Da vi kom bortover mot Stokke fikk vi alle se noe morsomt. HoobyJesus kom gående i bar overkropp med et svært kors på skuldra! Hehe. Litt sykt å gå i bar overkropp på en slik dag da. Egentlig gjør HoobyJesus dette ganske ofte, fordi jeg har sett ham flere ganger. Første gangen så jeg bare et kors svaie over en busk. Det så en smule komisk ut. Tror dette er et slags rituale han holder på med til daglig ellerno'. For dere som ikke har hørt om han før så kan jeg si at han bor i Stokke og ofte tar med seg et kors ut på et jorde for å be (ja, det er sant..).

Hjemoverturen var en smule mer normal. Jeg og Louis satt bare å pratet. Jeg er egentlig ganske imponert over Louis. Han hadde ikke sovet natta i forveien, og likevel var han pigg nok til å ikke sovne på bussen. Og ikke nok med det: Han pratet faktisk en god del. Jepp. Pratet om alt fra vestfoldnett sin 250kBits linje til mopeden som måtte hentes fra verkstedet. Han mente at han var våken på grunn av en kopp kaffe han hadde drukket tidligere på dagen. Det tviler jeg på. :)


1. november 1996:
Skrevet av Svenn Richard Mathisen