Hovedside
Busslogg'97!
Busslogg'96!
Intervju med en bussjåfør.
Hør meg lese!
Bussen veltet!
Kåserier om buss.
Jeg forteller om buss i mp3.
Hva folk sier om denne siden.
Gi meg respons!

12. november 1996

I dag var det rett og slett ufyselig! På busstoppet ble det en god del snakk om naturfagen. Jeg følte at jeg hadde glemt alt. Dette er jo normalt før prøver eller hva? Etter hvert synes jeg det ble litt kaldt på ræva. Jeg trodde det var fordi det blåste, og jeg hadde vel stort sett rett. Det jeg ikke visste var at jeg hadde et svært hull i ræva! Vel, nå tror du sikker jeg er litt rar som ikke har oppdaget dette gjennom mitt 16 årige liv, men nå tenker jeg liksom på en hull i buksa! Ikke rart det var kaldt!

På bussen var det faktisk noen jenter som satt å øvde på naturfag. Merkelig nok hadde de prøve om det samme som oss, nemlig kraft og energi. Det var liksom litt kjipt å høre på dem snakke om ting vi selv ikke hadde lest om. Heldigvis går de i et eller to klassetrinn over oss da, så jeg tok det litt med ro.

På vei hjem i dag snødde det! Louis var kjempefornøyd med den nye jakka si, og han snørte hetta sammen slik at han ligna på en innfødt eskimo. At vi hadde fått is av kantinedama gjorde ikke akkurat så det føltes varmere heller. Louis prøve å yppe med litt snø idag. Han sa han irritasjonen på grunn av den dårlige prøva måtte ut i form av vold. Jepp. Han kom 1 time for sent i dag på skolen, og av praktiske grunner hadde vi naturfagsprøven i 1. og 2. time istendenfor 3. og 4. som i følge timeplanen. Louis sitt fjes formet seg en smule rart da han kom vassene inn i friminuttet til andre time! Da var det bare å sette seg ned da, og skrive som en gal.

Jeg satt ved siden av en ukjent type på veien hjem. Han prata med en annen bekjent av ham i setet foran. De snakket bare om å feste og drekka. Språkbruken deres var en smule stygg. Egentlig tror jeg de har missforstått totalt meningen med banne-konseptet. Hvis man banner er det for å understreke en ting. Dvs. at hvis man banner fire ganger i minuttet så mister banningen sinn effekt! Det var imidlertig ikke så hyggelig å høre på hvordan han "skrøyt" av å ha spydd her og der og ikke huske en dritt fra den og den festen. Bah!

Bussen fikk en skikkelig sleng i dag også! Jeg begynner nesten å lure på om bussene kjører på sommerdekk enda. Hehe. Bussen sklei i hvert fall da den skulle stoppe på et busstopp. Bussen mistet styringen og bussjåføren (som denne gangen var ei dame..) fikk slengt den over til venstre i siste liten. Det kunne ha gjort ganske vondt for damen på busstoppet om ikke bussen hadde skiftet retning! Skummelt...


12. november 1996:
Skrevet av Svenn Richard Mathisen