Hovedside
Busslogg'97!
Busslogg'96!
Intervju med en bussjåfør.
Hør meg lese!
Bussen veltet!
Kåserier om buss.
Jeg forteller om buss i mp3.
Hva folk sier om denne siden.
Gi meg respons!

6. november 1996

I dag har jeg egentlig ikke noe lyst i skrive logg, fordi det er meg selv om gjorde en tabbe. Hehe. Det regnet og var ikke dirkete varmt i dag kan man si. Da jeg gikk på bussen, og skulle til å sette meg ved siden av André, mistet jeg balasen. Huff. Jeg hadde ingenting å holde meg i så jeg datt bakover på bena til ei jente. Snakk om flause. Det er ikke så lett da. Hadde liksom gymbagen i den ene hånda, og paraplyen og busskortet i den andre og ranselen på ryggen. Dette skulle jeg liksom plassere riktig der jeg skulle sitte. Overblansen fikk jeg fordi det er veldig svingete rett etter busstoppet der vi går på. Satte det ene benet litt bakover for å rette meg opp, men isteden dunket det borti en forbanna kant. Overbalansen var et faktum. Ble plaget av fniserier fra André og mange jeg ikke kjente i bussen. Argh!!!

Tok bussen helt til bussholdeplassen i dag, fordi vi skulle ha svømming. Louis så vi ikke noe til så vi bare begynte å gå. (Louis trodde visst at vi skulle til Messehallen ellerno'. Hehe.. typsik ham :))

Da vi skulle hjem var det ikke flere sitteplasser på bussen. Og ikke nok med det: Vi måtte stå hele fuckings veien fra Tønsberg til Sandefjord! Åååååhhh.. så hat. Hench satt å studerte klokker i et blad, og Louis snakket om alle adventure-spilla sine. Samtaleemnet kom etterhvert inn på ClueLess. For dere som ikke har sett den: Hold dere unna!

BTW: I dag huska jeg å plinge!


6. november:
Skrevet av Svenn Richard Mathisen