Hovedside
Busslogg'97!
Busslogg'96!
Intervju med en bussjåfør.
Hør meg lese!
Bussen veltet!
Kåserier om buss.
Jeg forteller om buss i mp3.
Hva folk sier om denne siden.
Gi meg respons!

4. november 1996

Så var det mandag igjen da. Jeppjepp. Det er dagen da jeg kan snårke litt lengre i dyna. Ahhh.. Denne dagen tar jeg ikke bussen før 08:15. Louis var en smule irritert over at jeg ikke kom til ham på fredag, og André snakket om filmene han hadde sett på kino i helga. Det hadde visst vært Kinoens Dag og noe greier.

På mandager må vi alltid trave helt opp til bussholdeplassen når vi skal hjem. Dette fordi bussen er ulogisk full av folk akkurat denne ukedagen. Det betyr at vi må vasse gjennom hele Tønsberg by. Det er litt slit da, fordi Tønsberg er en ganske skjev by. Ganske hard å gå oppover liksom. Vi går alltid forbi McDonalds (som forøvrig ikke har min ynglingsmat..) og derfor overrasket deg meg littegrann at Louis ikke skulle ha sin faste MilkShake. Hadde han ikke penger i dag eller?

På bussholdeplassen er det flust av folk, og er det noe jeg hater så må det være å puffe seg frem i en flokk av ungdommer. Etter at jeg var blitt klemt flat i 3 minutter kom jeg endelig inn (les: trakk meg inn). Louis spurte meg om vi bare skulle la André være i bussen, og ta nesten buss som gikk 20 minutter etterpå. Hehe. Louis hater bussen når det er mange folk. André hadde selvfølgelig ikke klart å holde av et sete til meg den slasken. Mulig han ville ha akkurat den jenta ved siden av seg ellernoe. Hehe. Typen forran meg på vei inn hadde glemt månedskortet sitt og spurte om det var greit at han kjørte uten. Bussjåføren sa noe slikt som: "Beklager, men du må nok betale." Typen masa om at han ikke hadde penger og bussjåføren gnålte noe om at han fikk betale i mårra. Det er litt sykt synes jeg. Tror dere bussjåføren kommer til å huske på dette? Neidah!!

Hench og Dozer (denne gangen glemte jeg deg ikke.. :)) kom nesten sist inn i bussen, og dette overrasket meg littegrann. Jeg fikk høre grunnen da. Hench hadde visstnok trodd han var Einstein og han hadde kommet til den konklusjonen at de kunne gå på bussen før den kom til bussholdeplassen. Derfor stakk de til et busstopp som var et stykke unna. Idéen var go' den, men dessverre fungerte den ikke. Bussen kom nemlig fra motsatt retning enn det de hadde regna med. Tror faktisk de måtte løpe litt også. Rart de plutselig kommer med slike "lure" idéer etter å ha tatt bussen i over to år og fire måneder. Vel, de kom seg på da. Litt i andpusten og greier. Ingen wix denne dagen. Kan det ha noe med det som foregikk i helga? Hmmmm.

Vi hadde den samme kewle bussjåføren som forrige mandag. Det er så rått! Han ligger liksom i 90 bortover veiene. Hva er det han egentlig prøver å bevise? At en gammel buss, som arkeologer må til for å finne årsmodellen på, kan gå fortere enn en sykkel med en V8 på bagasjebrettet? Anyway, dette er helt greit for meg. Kommer jo 20 minutter tidligere hjem. Dessverre var det noen som skulle av på de lange slettene så det tok ikke helt av i dag. NiceGuy måtte forresten stå ganske lenge i dag. Tutu !!! Stakkar. Han fikk til slutt en sitteplass ved siden av meg da. Måtte til og med vekke'n da jeg skulle av. Dunka'n i skuldra og da skvatt'n. Hehe. Nice!

Oi! Det stemmer. Plinginga var preget av total laimness på det busstoppet jeg skulle av. Det var visst en liten unge som plinga 400 meter før bussen skulle stoppe. Det var det siste André sa til meg før vi gikk hver vår vei i regnet. Urk, ja. Det *regnet*. Måtte løpe hele veien hjem og greier.


4. november:
Skrevet av Svenn Richard Mathisen før Chairmen rakk i logge på Internet.